Oldal kiválasztása

Hogyan irányítsunk egy csapatot?

Horváth Márta

A vezetési stílusokról – másképp

Vannak élethelyzetek, amikor kénytelenek vagyunk más szemmel rátekinteni, egy kicsit átértékelni az eddigi prioritásainkat.

A mostani világjárvány is új megvilágításba helyezte a munka- és magánéletünk egyensúlyát.

Újra, és másképpen kell szervezni az életünket, ami az eddigi időgazdálkodásunkat is megváltoztatja.

A kényszerű fizikai elszigetelődéseknek azonban pozitívuma is lehet: lehetőségünk lesz böngészni az interneten, új ötleteket meríteni másoktól saját magunk hasznára.

Vezetőként egy csapatot irányítani lehet így is, meg úgy is. A karmesterek is ezt teszik a zeneművészekből álló csapatukkal. De nem egyformán.

Lehet-e tanulni a legnagyobb dirigensektől?

Érdemes megnézni!

Szívesen küldenék Neked hasznos, de ingyenes információkat emailben. Tájékoztatnálak a friss cikkeimről, és két ajándékot is mellékelek hozzá.

A delegálás, mint a legsokoldalúbb vezetői eszköz

Az egyik ajándékom, egy 14 oldalas PDF dokumentum arról szól, hogy akár vezetőként, akár beosztottként fontos tudnunk, mikor és hogyan válhat mindkettőnk javára, ha bevonjuk a másikat a saját feladatainkba.

A lámpaláz kezelése

A másik ajándékom a gyakori félelmünk, a rettegett lámpaláz kezelésében segít. Ebből a 12 oldalas PDF dokumentumból lépésről lépésre megtudhatod, hogy miként tarthatod kontroll alatt a lámpalázat, és miként fordíthatod előnyödre.

Share This