Oldal kiválasztása

Rólam

Marketinges közgazdaként az üzleti élet különböző területein az adott szervezet kommunikációja tartozott a feladataim közé, amit én elválaszthatatlannak tartok az egyes személy közvetlen személyes kommunikációs hatékonyságától. Ez adta a hátteret és motivációt, hogy trénerré és coach-csá váljak.

Üzleti partnereim mondták

„Horváth Márta pozitív személyisége, nyitottsága nagyon fontos volt számomra. Munkánk során mindig tudtam, hogy mi a cél, hova szeretnénk eljutni. Olyan gyakorlati tudást kaptam, amelyet rögtön kipróbálhattam a munkám során. Nem kész dolgokat kaptam, hanem olyan megoldásokat, amiért “megküzdöttem”. Márta támogató, következetes -és ha kellett, szigorú – hozzáállásával mindig mellettem volt. „

 

„Remélem sok embernek jut majd belőled egy ilyen kis szelet, mint ami nekem jutott, és azt is, hogy az utánam következők is magukévá tudják tenni, amit kapnak!”

Miben vagyok más, mint a többi?

„Ahogy én coacholok, nem coachol úgy senki”

Nagyon hamar felismerem a partnerem erősségét és a fejlesztendő készségeit is a kommunikáció terén.

Trénerként is és coachként is legfőbb erősségemnek azt tartom, hogy képes vagyok az emberekből a bennük lévő energiákat felszínre hozni. A cél és a partnerem érdekében kreatív eszközöket találok ahhoz, hogy ő elérje a célját, akár egy tréningcsoport résztvevőjeként, akár egy coaching folyamat részeseként.

Felfogásom

… az emberről, az ügyfélről

Van ilyen, meg olyan. Határozott, magabiztos vagy megszeppent, megfelelni vágyó, védekező, nehezen felmelegedő, dicsekvő, visszahúzódó, őszinte és zárkózott, gyors és lassú, dinamikus és óvatos, lelkes és fásult, nő és férfi, fiatal és idősebb. Számomra nem ez a lényeges. Mindegyik önmagában értékes ember, aki valamilyen problémáját szeretné megoldani.
Ancsel Éva szavaival élve én trénerként és coachként is …

„Közelről próbálom megszólítani, olyan közelről, ahonnan észre lehet venni szemének rebbenését meg azt is, ha izgalmában szaporább lesz a lélegzete.”

Mit szeretek?

A napot, a zenét, a táncot, a színeket, a természetet, a virágokat, az állatokat és az EMBERT.

Kattints ide, ha szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot!

Szívesen küldenék Neked hasznos, de ingyenes információkat emailben. Tájékoztatnálak a friss cikkeimről, és két ajándékot is mellékelek hozzá.

A delegálás, mint a legsokoldalúbb vezetői eszköz

Az egyik ajándékom, egy 14 oldalas PDF dokumentum arról szól, hogy akár vezetőként, akár beosztottként fontos tudnunk, mikor és hogyan válhat mindkettőnk javára, ha bevonjuk a másikat a saját feladatainkba.

A lámpaláz kezelése

A másik ajándékom a gyakori félelmünk, a rettegett lámpaláz kezelésében segít. Ebből a 12 oldalas PDF dokumentumból lépésről lépésre megtudhatod, hogy miként tarthatod kontroll alatt a lámpalázat, és miként fordíthatod előnyödre.